Menü

Müzik Çalar

Anket

Sitemizden Memnun musunuz?
Evet (%75)
Hayır (%12,5)
Yorumsuz (%12,5)

Toplam Oy: 16

Tüm Anketler

Takvim

« Nisan - 2024

»

PT SL ÇŞ CM CT PZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

İstatistikler

 Toplam Hit: 829022
 Sitede Aktif: 5
 Ip: 18.224.38.3
 Toplam Kategori: 4
 Toplam Blog: 385
 Toplam Yorum: 316
 Toplam Resim: 0
 Toplam Mesaj: 1

Etiket Bulutu

African Mango Ahiret Akıl Altın Çörek Altın Ekmek ana Anne Arıza Aşk Baba Banka Bayan Bebek Bilgi Bilgisayar Bip Bisiklet Borç Boşanma Burs Cehennem Cennet Clavis Clavis Panax Cömertlik Çocuk Damat Dedi Dedikodu Deneyim Depresyon Derviş Devlet Din Diploma Doktor Dua Dünya eğitim Ekmek Empati Endişe Erkek Evlilik Excel Ezan Facebook Fakir Gece Geçim Gelin Geri Dönüşüm Kutusu Google Güç Saygı Güzel Hakaret Hasta Hayat Hayırsız Evlat Hediye Helal Horoz Huzur İhtiyar Adam İletişim İman imitasyon İnsanlık İş Yaşamı İyilik Jiroskop Kadın Kanser Kavga Kaynana Kaza Kazanç KB5000802 KB5001567 Kıskançlık kız Kilo Klavis Panax Komşu Korku Kömür köy Küsmek Lisans Makarna Melek Mobile Motivasyon Mutluluk Okul Oy Ödev Öfke Öğretmek Öğretmen Öğüt Ön Yargı Para Pişmanlık Power Editör Powerball Profesyonellik Reklam Replika Reset Ressam Rızk Sabır Sadaka Sandık Sarhoş Seçim Sevgi Sevmek Sıkıntı Signal Simit Soygun Stres Şişmanlık Telefon Telegram TimeLine UAC Uyku Uyumak Üzüntü Whatsapp Windows Windows 10 Yalan Yaratıcılık Yaratmak Yardım Yardımlaşma Zaman Tüneli Zengin Zihin Zindan

Blog

RSS Takip Tavsiye Et İndir (.doc) Okunma: 5119
POWERBALL nedir?

Şeytanın Hilesi... Kedi Benim Fare Olmadığımı Nereden Bilecek?

İnsan Gücüyle Çalışan Dünyanın En Hızlı Jiroskopu !

PowerBall, dinamik, hareketli ve devrim niteliğinde sayılabilecek bir üründür. İçindeki topaç sistemine benzer top hareketiyle sağladığı merkezkaç kuvveti sayesinde kullanmaya başladıktan sonra kullanıcısına büyük bir keyif sunar.

 



Tenis topu büyüklüğünde ve ağırlığı tenis topundan biraz daha fazla olan PowerBall’u elinize alıp, ipini çekerek ilk hareketi verdikten sonra daha önce hiç yaşamadığınız bir duyguyla karşılaşırsınız, bu duygu büyük bir keyif verir. PowerBall döndükçe hareketlenir, canlanır ve keyif vermeye başlar. Bilek ve kol hareketlerinde daha iyi bir dayanıklılık için düşük hızlarda çevirmek yeterli olmaz, fakat sakinleşme, yumuşama, sinirlerinizin yatışması, gevşemeniz, stress ve sıkıntılarınızda kurtulmanız için düşük hızda çevirmeniz yeterlidir. İthal olduğu için ülkemizde 70 - 100 lira arasında internetten satılmaktadır.

Sağlık Açısından Faydaları

 » PowerBall sağlıklı yaşam merkezlerinde (fitness center) çok tutulan, şiddetle önerilen ve avrupada birçok merkezde bulunan bir egzersiz aracıdır. Üretici firma size, daha önce hiç denemediğiniz bir seviyede başarılı ve tam randımanlı kol idmanı garantisi veriyor.
 » En ağır dambılı kaldırabilecek güce sahip olabilirsiniz, ama PowerBall’u 30-40sn boyunca 12,000rpm hızın üzerinde çevirmek, kaldırabileceğiniz en ağır dambıldan kat kat daha fazla kas gücü ister ve bunu sağladığınızda inanılmaz ve kıyaslanamaz bir güce sahip olursunuz.

Yoğun ve Kapsamlı Kas Gelişimi yada Sadece Ağırlık Kaldırmak...
 » Çevirme hızınıza bağlı olarak PowerBall, 1-40lbs (~18 kg)  arasında bir tepki kuvveti oluşturur. Kol ve omuzları, istenmeyen kas gelişimlerine sebep olmadan, şekle sokar. İyi bir sonuç için PowerBall’u günde yaklaşık 7 dakika 6000-8000rpm hızlarında çevirmelisiniz.
 » 12,000rpm ve üzeri hızlarda çevirmek, kollara yeni bir karakter, dayanıklılık kazandırır ve 40lbs lik güçlü bir çekiş kuvveti oluşturacağından, el ve kol için iyi bir tutma, kontrol etme yeteneği sağlar. PowerBall’un içindeki top, bilgisayar kontrollü balansı sayesinde mükemmel bir stabiliteye sahiptir ve en yüksek dönüş hızlarında bile titreşime sebep olmaz. Siz sadece güçlü merkezkaç kuvvetini hissedersiniz ve bunu kontrol etmek için elinizi, kolunuzu, bileğinizi, omzunuzu, kaslarınızı kullanırsınız. Bu da sizin bu bölgelerdeki kaslarınızı kuvvetlendirir.
 » PowerBall’da motor yoktur, dönüş hareketi tamamiyle dairesel bilek ve kol hareketiyle sağlanır. Bu hareket sayesinde PowerBall’un içerisindeki top döner, döndükçe de gücünüze güç katar. Klasik ağırlık kaldırma hareketinin aksine, sadece belli bir bölgedeki kas grubunu değil, hareketi sağlayan tüm kas gruplarının güçlenmesini sağlar ve bunun için günde 7 dakikalık egzersiz yeterli olur.

50 Farklı Dambıl Gücünde!
 » PowerBall hemen hemen sınırsız bir direnç dağılımına sahiptir. Dönüş hızına bağlı olarak 1-40lbs arasında bir kuvvet gerektirir, bu da yaklaşık 50 farklı dambıl demektir.
 » Ofiste, işte, evde, sıkışık trafikte, trende, vapurda, kısacası heryerde herzaman kullanabilirsiniz. 7 Dakikalık boş bir zaman diliminde, size güçlü ve sağlıklı bilek, kol ve omuz sağlar.

Rehabilitasyon Alanındaki Faydaları

 » Carpal Tunnel Syndrome – CTS (Tekrarlanan Hareket Travması) • Repetitive Strain Injury – RSI (Tekrarlayan Gerilim Deformasyonu = Tekrarlanan Mikrotravma) • Bilek incinmesi veya kırılma • Tendon, eklem, bilek ve önkol sızıları gibi ağrı verici sağlık sıkıntılarınız mı var? O zaman bir PowerBall’a sahibi olmalısınız.
 » PowerBall, mühendislik harikası olan 4.jenerasyon topaç hareketiyle işleyen
ve bilgisayar kontrollü balans ayarıyla 12,000rpm hızda bile sarsıntı oluşturmayan kullanışlı bir masaj topudur.
 » Açıkça söylemeliyiz ki, PowerBall rehabilitasyon konusunda iyi bir çözümdür. İlk hareketten sonra PowerBall, eşsiz minik topu sayesinde merkez kaç kuvvetininde etkisiyle, kas ve eklem ağrılarında özellikle Carpal Tunnel Syndrome – CTS (Tekrarlanan Hareket Travması) • Repetitive Strain Injury – RSI (Tekrarlayan Gerilim Deformasyonu = Tekrarlanan Mikrotravma) • Tendon, eklem ve bilek incinmelerinde iyileştirici özelliğe sahiptir.
 » İyileşmeyi sağlamak için yapmanız gereken tek şey günde 7 dakikanızı ayırıp PowerBall’unuzla antreman yapmanızdır. İyileştirme etkisi tamamen hareketsel uygulamayla sağlanır.
 » Avrupadaki Fizik Tedavi Merkezleri PowerBall’u; Fizik rehabilitasyonunda eğlenceli ve hareketli bir egzersiz aracı olarak nitelendiriyorlar. Bu araç bileğinizi eski gücüne kavuştururken, sağladığı masaj hareketiyle, sizi yorgunluk ve stresten uzaklaştıran, dinlendirici bir etki oluşturur. PowerBall’un dönüş hızını ayarlamak, sizin elinizde olduğundan, istenmeyen incinme ve zedelenmeleri önlemekte size bağlıdır.
 » Davul ve Piyano çalanlar, Bilgisayar Kullanıcıları, Kasaplar, Tenis, Golf, Bowling Oyuncuları... Bu kişilerin ortak özellikleri, hepsininde ani ve sürekli tekrarlanan bilek hareketleri yapmalarıdır. Bu meslekteki insanların çok büyük bir kısmında Carpal Tunnel Syndrome – CTS (Tekrarlanan Hareket Travması) • Repetitive Strain Injury – RSI (Tekrarlayan Gerilim Deformasyonu = Tekrarlanan Mikrotravma) belirtileri görülmektedir.
 » PowerBall’unuzu periyodik olarak kullandığınızda, sağlıklı bir bileğe kavuşacağınız gibi, eskisinden dahagüçlü bilek ve önkol kaslarına sahip olursunuz, bu da size aktivitelerde daha yüksek bir başarı kazandırır. Rakipleriniz, bu başarının sırrını öğrenmek isteyecektir, çantanızda duran PowerBall’un sizi bu kadar değiştireceğini kim bilebilir ki…
 » PowerBall dünyanın dört bir köşesinde, fizik rehabilitasyonu, stresten kurtulma yöntemi, masaj ve keyif verici eğlence için kullanılmaktadır. Sıradan bir oyuncak değildir, bir hile değil, tamamiyle gerçektir ve başarısı ispatlanmıştır.

                            

Spor Alanında Faydaları

 » Golf, tenis, beyzbol, hokey, squash gibi ani hareket gerektiren ve sallama hareketiyle (beyzboldaki vuruş bekleme anı gibi) oynanan oyunlarda PowerBall, oyuncunun vuruş kabiliyetini ciddi ölçüde arttırır.
 » Dağ sporları , motocross, kürek çekme, tenis, hokey, bowling gibi sporlarda parmak, el, bilek, ön kol ve omuzlara çok fazla yük biner. Buna alışabilmek, daha dayanıklı ve güçlü olabilmek için PowerBall size rahat ve sınırsız antreman olanağı sunuyor.
 » Heyecan verici yeni bir ürün; PowerBall; devrim niteliğinde kendine özgü yapısı ve işlevi, spor severler için yeni milenyumda vazgeçilmez olacak... Dünyanın yegane spor egzersiz aracını siz de keşfetmelisiniz...
 » Bu eşsiz ürünü sadece 7 dakika kullanmanız, PowerBall’un neden devrim niteliğinde olduğunu görmeniz ve hissetmeniz için yeterli olacaktır, birdaha vazgeçemeyeceğiniz bir eğlenceye hazır mısınız?
 » PowerBall uzun süreli mühendislik çalışmalarından sonra, bilgisayar kontrollü balans ayarıyla karşınızda! Küçük ve marifetli, elinize alıp o gücü hissettiğinizde sizde göreceksiniz ki bu muhteşem kas güçlendirici, keyif verici, stress ve yorgunluk alıcı egzersiz aracını elinizden bırakmak istemeyeceksiniz, vazgeçemeyeceksiniz.
 » PowerBall, omuz, kol ve bilekteki kasları güçlendirerek neredeyse bütün spor aktivitelerinde %95 ten yüksek oranda ek başarı sağlar.
 » PowerBall ile 28 gün boyunca günde 7 dakika yapacağınız egzersiz, size dayanıklı ve güçlü bilek ve kol sağlamak için yetecektir. Spor faaliyetlerinde bu farkı hissedeceksiniz…


Etiketler: Powerball,  Jiroskop,  
  # Yorum Yaz #

İsim :

Yorum :
(Max. 400 Karakter)

 

En Çok Okunanlar Son Yorumlananlar Hakkımda
Hiberfil.sys dosyası nedir? Nasıl silinir? (69358)
Facebook Reklam Sorunu ve Reklam Engelleme (63988)
İşyerinden İzin Alma Taktikleri (29495)
Windows 8 Masaüstüne Geri Dönüşüm Kutusunu Getirmek (29140)
Lara Fabian-JE T’AIME – Türkan Kürşat (JÖTEM) [Türkçe Çeviri] (25878)
Excel Dosyanız Yavaş Çalışıyorsa... (23843)
Sabır, insana üstün bir ahlak kazandıran... (12845)
Klasik Müzik Dinle (300 tane kadar) (12051)
Bir kadına değerli olduğunu nasıl hissettirilir? (10993)
Küskün Gelin... (10903)
Kaç Saatte Gidebilirim... (2)
Hiberfil.sys dosyası nedir? Nasıl silinir? (27)
Google Translate ile Beatbox Yapma (2)
Şeytanın Hilesi... (7)
Neden Lisanslı Yazılım Kullanmalıyız? (1)
Excel Dosyanız Yavaş Çalışıyorsa... (4)
Windows 8 Masaüstüne Geri Dönüşüm Kutusunu Getirmek (31)
Ensesi Kalın Kurt... (1)
Bilinçaltı Dünyası (Okunması Gereken Bir Yazı) (6)
İşyerinden İzin Alma Taktikleri (5)
  İçimdeki çocuk bir ergen. Bağımsızlıkla güvenlik duygusu arasında sıkışıp kalmış sanki biraz. Bir yanı eğleniyor, bir yanı isyankar. Bir yanı güvenmek istiyor, bir yanı çekip gitmek. Bir yanı sorumluluk alıyor, diğer yanı serserilik etmeye devam etmek istiyor. Arada kalan ise ben, yani o çocuğun büyümüş hali oluyor. Kolay değil içimdeki çocukla baş etmek. Hele o benim tam anlamıyla b